Waarom een SEO scan?

Waarom zou ik een SEO scan van mijn website doen?

De vindbaarheid van een website bij de zoekmachines wordt bepaald door de positie die de website inneemt in de lijst met zoekresultaten. Het is dus zaak om op bepaalde zoektermen uw website hoog op de lijst met zoekresultaten te krijgen, bij voorkeur op pagina 1.

De plaats die zoekmachines als Google en Bing uw website toewijzen in een lijst met zoekresultaten wordt vastgesteld op basis van een groot aantal factoren (voor Google ongeveer 200 verschillende). Het goede nieuws is dat nagenoeg al deze factoren beïnvloedbaar zijn. Veel relatief snel en éénvoudig, andere minder éénvoudig en met een lange adem en een klein aantal niet of nauwelijks.

Onze SEO scan-engine bezoekt uw website en kijkt hoe uw website scoort op nagenoeg alle factoren die voor uw SEO belangrijk zijn. De engine verzamelt en analyseert de data en zet de resultaten in een overzichtelijk rapport op het scherm. Met dit rapport kunt u zelf aan de slag om de verbeterpunten te vinden en de site waar nodig hierop aan te passen. Het rapport geeft niet alleen de verbeterpunten van uw site aan, maar ook informatie over de andere (externe) factoren die de vindbaarheid beïnvloeden. Ook hiermee kunt u zelf aan de slag om de vindbaarheid te vergroten.

Wij kunnen dit traject natuurlijk ook voor u uitvoeren. Als makers van de SEO scan tool zijn wij als geen ander in staat de scan te interpreteren en alle maatregelen te nemen die nodig zijn om de vindbaarheid (vaak drastisch) te verbeteren.
Wij kunnen het traject volledig of voor een deel op ons nemen waarbij u zelf ook een deel voor uw rekening neemt. Alles is wat ons betreft mogelijk.

Bent u geïnteresseerd? Klik hier.